• Sporten kan weer!

Onze sportschool gaat weer open!

Het is zover: op woensdag 1 juli gaat onze sportschool weer open. We zijn blij om jullie allemaal weer te zien. Wij gaan open zonder ingrijpende aanpassingen buiten de logische voorzorgsmaatregelen (blijf thuis als je ziek bent, was vaak je handen, maak extra schoon, blijf op gepaste afstand van elkaar, etc).

De kleedkamers en douches mogen vanaf 1 September weer  gebruikt worden. Nog niet helemaal zoals jullie gewend zijn maar max twee per keer. Verder maken wij onderscheid tussen intensief en minder intensief trainen. Trainingen waarbij de hartslag flink omhoog gaat, zijn voorlopig nog buiten, de rest is binnen. Hieronder zie je onderscheid tussen intensief en minder intensief trainen en dus wat we binnen en wat we buiten doen.

Dit doen we binnen

– Fitness
⁃ Power Yoga
– Hip ‘n Tigh
⁃ Vrij trainen
⁃ Personal training
– Senioren Fitness
– Virtual Spinning

Dit doen we buiten

⁃ Grit
⁃ Body Pump
⁃ Circuittraining
– Gladiator

Een tijdstip boeken is handig

Om alles soepel te laten verlopen hebben we je hulp nodig. Uiteraard wat betreft het naleven van de voorwaarden die de overheid stelt aan opening. Maar daarnaast ook bij het plannen van je training. Omdat er minder mensen tegelijk in een groepsles of in de fitness aanwezig mogen zijn, is het handig om een tijd te boeken. Dat kun je doen met onze app (inloggen met je gegevens van Allert Pol Trainingen), via mail of telefonisch. Uiteraard mag je ook even bij ons binnen lopen om afspraken te maken.

 

Abonnementen weer actief

Vanaf 1 juli activeren we de abonnementen weer. Heb je een medische of andere reden om je abonnement bevroren te houden, dan kan dat natuurlijk. je kunt hiervoor via mail een verzoek doen.

 

Bij binnenkomst inchecken

Bij binnenkomst moet je inchecken met je telefoon via onze app, of met je memberpas (te verkrijgen bij de balie).

 

Heel veel dank voor jullie begrip en loyaliteit tijdens de quarantaine, tot 1 juli!

Team Allert Pol